Fabricants de fusteria d'alumini a Manresa

Fabriquem tot tipus de productes de fusteria d'alumini a Manresa. Demani'ns el que necessita

Fabricants de fusteria d'alumini a ManresaA Làzaro Aluminis som fabricants de fusteria d´alumini a Manresa, el que vol dir que realitzem tot tipus de tancaments i estructures metàl·liques, per a clients de diversa índole. Portes i finestres solen ser els encàrrecs més habituals, tot i que executem tot tipus de treballs. Per descomptat, el servei que oferim és totalment personalitzat, el que vol dir que sempre ens adaptem a les mides i necessitats especials que tinguin.

Som especialistes en el sector metàl·lic i d'alumini

En resum, els serveis que posem a la seva disposició a Làzaro Aluminis són els següents:

  • Som fabricants de fusteria d'alumini en general, ja que realitzem finestres, portes, baranes i tancaments intel·ligents per a terrasses i hotels.
  • Corbem l'alumini, per la qual cosa es pot dir que estem especialitzats en el corbat i muntatge de les finestres totalment fabricades. També oferim el corbat dels perfils, subministrat pels nostres clients a tot el territori nacional.
  • Realitzem estructures de façanes de murs cortina d'alumini. En aquest sentit, tenim una àmplia experiència, gràcies als més de 15.000 metres quadrats de façana instal·lada.
  • Oferim un servei de mecanització de perfils d'alumini per a treballs industrials de precisió, mitjançant el nostre centre de mecanitzat de quatre eixos, totalment automatitzat.
  • Realitzem i instal·lem treballs realitzats exclusivament amb vidre.
  • Instal·lem mosquiteres, persianes i mampares de bany.

A més a més, a Làzaro Aluminis posem a la seva disposició la nostra oficina tècnica, on realitzem estudis i dissenys virtuals en 3D per complementar la informació dels nostres projectes al client final.

LES NOSTRES MARQUES

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

LÀZARO ALUMINIS S.L.

Fabricants de Fusteria d'Alumini de Qualitat

  Carrer Narcís Monturiol, 26 Polígon Industrial Bufalvent,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 873 80 66