Fabricants de fusteria d'alumini a Manresa

Fabriquem tot tipus de productes de fusteria d'alumini a Manresa. Demani'ns el que necessita

Fabricants de fusteria d'alumini a ManresaA Làzaro Aluminis som fabricants de fusteria d´alumini a Manresa, el que vol dir que realitzem tot tipus de tancaments i estructures metàl·liques, per a clients de diversa índole. Portes i finestres solen ser els encàrrecs més habituals, tot i que executem tot tipus de treballs. Per descomptat, el servei que oferim és totalment personalitzat, el que vol dir que sempre ens adaptem a les mides i necessitats especials que tinguin.

Som especialistes en el sector metàl·lic i d'alumini

En resum, els serveis que posem a la seva disposició a Làzaro Aluminis són els següents:

  • Som fabricants de fusteria d'alumini en general, ja que realitzem finestres, portes, baranes i tancaments intel·ligents per a terrasses i hotels.
  • Corbem l'alumini, per la qual cosa es pot dir que estem especialitzats en el corbat i muntatge de les finestres totalment fabricades. També oferim el corbat dels perfils, subministrat pels nostres clients a tot el territori nacional.
  • Realitzem estructures de façanes de murs cortina d'alumini. En aquest sentit, tenim una àmplia experiència, gràcies als més de 15.000 metres quadrats de façana instal·lada.
  • Oferim un servei de mecanització de perfils d'alumini per a treballs industrials de precisió, mitjançant el nostre centre de mecanitzat de quatre eixos, totalment automatitzat.
  • Realitzem i instal·lem treballs realitzats exclusivament amb vidre.
  • Instal·lem mosquiteres, persianes i mampares de bany.

A més a més, a Làzaro Aluminis posem a la seva disposició la nostra oficina tècnica, on realitzem estudis i dissenys virtuals en 3D per complementar la informació dels nostres projectes al client final.

LES NOSTRES MARQUES

LÀZARO ALUMINIS S.L.

Fabricants de Fusteria d'Alumini de Qualitat

  Carrer Narcís Monturiol, 26 Polígon Industrial Bufalvent,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 873 80 66