Fusteria d'alumini a Manresa

fusteria d'alumini a Manresa

La nostra fusteria d'alumini fabrica tot tipus de tancaments metàl·lics a Manresa

Voleu canviar totes les finestres del seu habitatge i no sap on anar? Necessita un tancament nou per la seva nau i vol el millor? Vol assessorament tècnic abans de decidir quin tancament instal·lar? Vingui Làzaro Aluminis i trobi la resposta a les seves preguntes de forma ràpida, efectiva i professional.

Som una fusteria d´alumini a Manresa, que acumula en el seu haver una experiència de més de 50 anys al sector de la fabricació de finestres d'alumini. El principal avantatge que tenim enfront de la competència és que som instal·ladors autoritzats i tenim la formació exigida per part de les dues firmes al món de l'alumini. Estem a la xarxa Aluminier de la marca Technal i som instal·ladors oficials de la marca Cortizo. A més a més, treballem amb altres marques molt importants, com Inaltech  entre d'altres.

Som un referent de qualitat i garantia a Manresa

La nostra fusteria d´alumini a Manresa és considerada a la nostra comarca com a referent de qualitat, garantia i bon servei, Gràcies a la resposta positiva que han tingut els milers de clients als quals hem atès en aquests més de 50 anys d'activitat. A Làzaro Aluminis treballem dia a dia amb l'objectiu principal d'oferir qualitat i alta experiència a preus molt competitius.

Al nostre sector és fonamental mantenir actualitzat els sistemes, tècniques i productes que van sorgint. Per aquesta raó la nostra empresa es recicla constantment i els nostres operaris assisteixen a programes de formació, per la seva banda els directius van a ponències informatives sobre el mercat actual i assisteixen a cursos de formació.

Hem rebut diversos premis al llarg de la nostra història

La millor manera de demostrar que estem fent les coses bé és amb el reconeixement no només dels clients, sinó de diferents institucions i associacions professionals. Nosaltres hem estat distingits en diverses ocasions, sent els premis més representatius els següents:

  • Primer premi al Premi Nacional d´Arquitectura Aluminier – Technal de Barcelona, com millor habitatge unifamiliar
  • Convidats d´honor a la convenció Technal Lisboa, com a taller amb la trajectòria més llarga: Clients Technal

LES NOSTRES MARQUES

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

LÀZARO ALUMINIS S.L.

Fabricants de Fusteria d'Alumini de Qualitat

  Carrer Narcís Monturiol, 26 Polígon Industrial Bufalvent,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 873 80 66