Instal.ladors oficials Technal i Cortizo a Manresa

Som instal·ladors oficials a Manresa de dues de les marques més prestigioses del sector: Technal i Cortizo

instal·ladors oficials Technal i CortizoA Làzaro Aluminis tenim la sort de ser instal.ladors oficials Technal i Cortizo a Manresa, dues de les firmes més importants del sector de l'alumini. Això ens permet garantir la màxima qualitat en els acabats i oferir el millor servei als nostres clients.

ALUMINIER TECHNAL AUTORITZAT

La Xarxa Aluminier Technal està integrada per empreses d'un alt nivell de professionalitat, amb els operaris millor formats i coneixedors del producte Technal. El projecte va néixer a l´any 2001 per satisfer la demanda de qualitat del mercat de l'edificació per part de promotors, constructors i particulars.

El procés d'homologació de les empreses de la Xarxa Aluminier-Technal passa per una rigorosa selecció prèvia, continus cursos de formació i controls de qualitat en obra. Això permet avui oferir pràcticament a tota la geografia espanyola i Andorra un servei d'instal·lació que preveu el lliurament al client d'un certificat de garantia format per Technal i l'instal·lador. I és que formar part de la Xarxa Aluminier Technal no es limita a utilitzar un producte de qualitat, és una posició empresarial innovadora a la recerca del reconeixement al mercat mitjançant la notorietat de la marca i la diferenciació estètica del producte.

A més a més, de ser perfectes coneixedors de tots els sistemes de fusteria Technal, els industrials homologats de la Xarxa aconsellen i guien sobre les solucions idònies per a cada projecte, ja sigui d'obra nova o rehabilitació, d´ús residencial o terciari.

XARXA D´INSTAL.LADORS OFICIALS CORTIZO

Cortizo posseeix una extensa xarxa d'Instal·ladors oficials Acreditats. Aquesta xarxa està integrada per un selecte grup d'instal·ladors, la qualitat tècnica a les seves realitzacions és manifesta i ha estat demostrada reiteradament al llarg de la trajectòria professional.

Els instal·ladors oficials Cortizo reben tot el suport tècnic i professional que necessiten en tot moment i que garanteix la màxima qualitat a la instal·lació i el muntatge dels diferents tipus de tancaments Cortizo. Així mateix, un ampli programa de formació, amb la realització de jornades tècniques, és dut a terme per oferir a tots els membres de la xarxa la informació necessària sobre els nous sistemes dissenyats per Cortizo.

 Cortizo

 

LES NOSTRES MARQUES

LÀZARO ALUMINIS S.L.

Fabricants de Fusteria d'Alumini de Qualitat

  Carrer Narcís Monturiol, 26 Polígon Industrial Bufalvent,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 873 80 66