Instal.ladors oficials Technal i Cortizo a Manresa

Som instal·ladors oficials a Manresa de dues de les marques més prestigioses del sector: Technal i Cortizo

instal·ladors oficials Technal i CortizoA Làzaro Aluminis tenim la sort de ser instal.ladors oficials Technal i Cortizo a Manresa, dues de les firmes més importants del sector de l'alumini. Això ens permet garantir la màxima qualitat en els acabats i oferir el millor servei als nostres clients.

ALUMINIER TECHNAL AUTORITZAT

La Xarxa Aluminier Technal està integrada per empreses d'un alt nivell de professionalitat, amb els operaris millor formats i coneixedors del producte Technal. El projecte va néixer a l´any 2001 per satisfer la demanda de qualitat del mercat de l'edificació per part de promotors, constructors i particulars.

El procés d'homologació de les empreses de la Xarxa Aluminier-Technal passa per una rigorosa selecció prèvia, continus cursos de formació i controls de qualitat en obra. Això permet avui oferir pràcticament a tota la geografia espanyola i Andorra un servei d'instal·lació que preveu el lliurament al client d'un certificat de garantia format per Technal i l'instal·lador. I és que formar part de la Xarxa Aluminier Technal no es limita a utilitzar un producte de qualitat, és una posició empresarial innovadora a la recerca del reconeixement al mercat mitjançant la notorietat de la marca i la diferenciació estètica del producte.

A més a més, de ser perfectes coneixedors de tots els sistemes de fusteria Technal, els industrials homologats de la Xarxa aconsellen i guien sobre les solucions idònies per a cada projecte, ja sigui d'obra nova o rehabilitació, d´ús residencial o terciari.

XARXA D´INSTAL.LADORS OFICIALS CORTIZO

Cortizo posseeix una extensa xarxa d'Instal·ladors oficials Acreditats. Aquesta xarxa està integrada per un selecte grup d'instal·ladors, la qualitat tècnica a les seves realitzacions és manifesta i ha estat demostrada reiteradament al llarg de la trajectòria professional.

Els instal·ladors oficials Cortizo reben tot el suport tècnic i professional que necessiten en tot moment i que garanteix la màxima qualitat a la instal·lació i el muntatge dels diferents tipus de tancaments Cortizo. Així mateix, un ampli programa de formació, amb la realització de jornades tècniques, és dut a terme per oferir a tots els membres de la xarxa la informació necessària sobre els nous sistemes dissenyats per Cortizo.

 Cortizo

 

LES NOSTRES MARQUES

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

LÀZARO ALUMINIS S.L.

Fabricants de Fusteria d'Alumini de Qualitat

  Carrer Narcís Monturiol, 26 Polígon Industrial Bufalvent,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 873 80 66