Trencament de pont tèrmic a Manresa

A Làzaro Aluminis donem resposta als seus dubtes sobre el trencament de pont tèrmic i altres qüestions

És normal que tingui dubtes sobre quina fusteria metàl·lica instal·lar o sobre les diferències entre una finestra amb trencament de pont tèrmic i una altra que no en té. A Làzaro Aluminis no volem que es quedi amb cap dubte i, per això, aquí donem resposta a les preguntes més freqüents. Si vostè té un dilema diferent dels publicats en aquesta pàgina, truqui'ns i li donarem resposta de forma personalitzada.

DUBTES FREQÜENTS SOBRE ELS NOSTRES PRODUCTES

Trencament de pont tèrmic

El trencament de pont tèrmic consisteix a evitar que la cara exterior de la finestra i la interior tinguin contacte entre si, de manera que no siguin conductors ni del fred ni de la calor. Per a això, es col·loquen uns perfils separadors de poliamida entre dos semiperfils d'alumini, eliminant així la conducció. El principal avantatge que aporta el trencament del pont tèrmic és l'estalvi d'energia, aconseguint una eficiència més gran energètica i la limitació de la condensació interior.

Marcatge CE

El marcatge CE és un requisit legal que han de complir els productes comercialitzats a la Unió Europea, per tal d'assegurar les seves correctes condicions de fabricació i ús a tots els compradors finals.

Lacat

Procediment de protecció de la superfície dels perfils d'alumini amb una capa de resina que pot ser aplicada en pols o líquida, que serveix per reparar l'alumini per a la coloració.

Anodizat

Procediment de protecció de la superfície dels perfils d'alumini mitjançant òxid creat de manera artificial per tal d'evitar l'abrasió i la corrosió.

Transmitància tèrmica

Flux de fred o calor que es produeix entre dos ambients on hi ha temperatures diferents i que ve donat per la superfície que les separa.

 

LES NOSTRES MARQUES

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

LÀZARO ALUMINIS S.L.

Fabricants de Fusteria d'Alumini de Qualitat

  Carrer Narcís Monturiol, 26 Polígon Industrial Bufalvent,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 873 80 66