Fàbrica d’aluminis a Manresa

A la nostra empresa fabriquem, a mesura, qualsevol classe de tancament en alumini

Fàbrica d’aluminis a Manresa

A Làzaro Aluminis fem realitat les idees dels nostres clients. Tan sols has de posar-te en contacte amb nosaltres, explicar-nos quina classe de tancament d’alumini necessites i ens posarem a la feina. Així de senzill!!

Per què confiar en la nostra fàbrica d’aluminis a Manresa? A continuació, et donem la resposta a aquesta pregunta:

  • A MIDA: Fem tota classe de tancaments a mida. Portes, finestres, balcons, finestrals, separadors d’espais, cancel·les i tot el que puguis imaginar, amb la base d’alumini entre els seus elements. Deixa volar la teva imaginació i aposta per productes de primera qualitat.
  • ACABATS: A Làzaro Aluminis posem a la teva disposició pràcticament tots els acabats que existeixen en el mercat. D’aquesta manera podràs gaudir de la teva finestra o porta sense trencar l’estètica del teu habitatge o empresa. Tots els colors i tots els detalls estan a la teva disposició a la nostra empresa.
  • QUALITAT: Per a nosaltres la qualitat del producte és fonamental i, per això, només confiem en les marques capdavanteres del sector, amb tres noms propis destacats: Innaltech, Cortizo i Technal. Treballem amb totes les seves línies i acabats, consulta’ns.
  • EXPERIÈNCIA: L’experiència és molt important si es desitja brindar una atenció de qualitat al client. A Làzaro Aluminis fa més de 50 anys que treballem en un sector cada vegada més competitiu. Per això, estem en constant formació i sempre tenim al nostre magatzem les últimes novetats a escala mundial.

Treballem per a particulars, empreses, constructores o institucions

Tots aquests factors junts ens permeten oferir els nostres serveis a tota classe de clients, des de particulars que desitgen unes noves finestres per a la seva llar fins empreses constructores i institucions que necessiten els nostres articles per als seus edificis.

Per a nosaltres cada client és únic i igual d’important i per això sempre ens tindrà al seu costat per a tot el que necessiti.

Un altre avantatge de ser una empresa familiar és que a la nostra fàbrica d’alumini a Manresa sempre t’atendrà la mateixa persona, sense que així hagis d’explicar el teu cas cada vegada que ens truquis per telèfon.

ELS NOSTRES SERVEIS MÉS IMPORTANTS

Som fabricants de fusteria d’alumini en general: finestres, portes, baranes i tancaments intel·ligents per a terrasses i hotels.

Realitzem estructures de façanes de murs cortina d’alumini autoportant.

Oferim un servei de mecanitzat de perfils d’alumini per a treballs industrials de precisió, mitjançant el nostre centre de mecanitzat de quatre eixos, totalment automatitzat.

Realitzem i instal·lem treballs realitzats exclusivament amb vidre.

Instal·lem mosquiteres, persianes i mampares de bany