Fusteria d’alumini a Manresa

A Làzaro Aluminis t’oferim el millor servei de fusteria d’alumini a Manresa, Barcelona

Fusteria d’alumini a Manresa

Et donem la benvinguda a la pàgina web de Làzaro Aluminis i et convidem a descobrir, de primera mà, l’àmplia varietat de productes i serveis que posem a la teva disposició a la nostra fusteria d’alumini a Manresa.

Si vols contactar amb nosaltres per demanar-nos pressupost o conèixer més sobre la nostra forma de treballar, pots trucar-nos per telèfon al 938 738 066 o enviar-nos un correu electrònic a la següent adreça: info@lazaroaluminis.net T’atendrem encantats.

Els tancaments d’un habitatge són més importants del que pensem i moltes vegades no reparem en el fonamentals que són per aconseguir una bona eficiència energètica a la llar o per protegir la casa i/o el negoci de les inclemències meteorològiques.

A Làzaro Aluminis t’oferim productes fets a mida de les teves necessitats, tant en mesures com en funcionalitats. A més, comptaràs, en tot moment, amb l’assessorament personal d’un tècnic que t’ajudarà a triar el producte més apropiat segons les necessitats que tinguis.

Fa més de 50 anys que oferim un bon servei, qualitat en tots els productes i una cura exquisida de tots els detalls. Tot això és possible gràcies a un equip de treball seriós i preparat, que està en constant formació i que es preocupa per donar al client el que necessita al millor preu.

Fusteria d’alumini amb les primeres marques: Cortizo, Innaltech i Technal

A més, a la nostra fusteria d’alumini a Manresa treballem amb les marques més importants del sector, com Cortizo, Innaltech i Technal.

Qualsevol d’aquestes tres firmes destaca per la qualitat dels seus materials i per una proposta variada, amb múltiples opcions per triar. Si estàs buscant qualitat, professionals i bons preus, posa’t en contacte amb nosaltres i comprova tot el que podem oferir-te.

Hem rebut diversos premis al llarg de la nostra història

La millor manera de demostrar que estem fent les coses bé és amb el reconeixement no només dels clients, sinó de diferents institucions i associacions professionals. Nosaltres hem estat distingits en diverses ocasions, sent els premis més representatius els següents:

Primer premi en el Premi Nacional d’Arquitectura Aluminier – Technal de Barcelona, com a millor habitatge unifamiliar

Convidats d’honor en la convenció Technal Lisboa, com a taller amb la trajectòria més llarga: Clients Technal

VULL CONTACTAR AMB LÀZARO ALUMINIS