Preguntes freqüents sobre fusteria d’alumini

A Làzaro Aluminis donem resposta a tots els teus dubtes sobre el món de la fusteria metàl·lica

És normal que tinguis dubtes sobre quina fusteria metàl·lica instal·lar o sobre les diferències que existeixen entre una finestra amb ruptura de pont tèrmic i una altra que no ho té.

A Làzaro Aluminis no volem que et quedis amb cap dubte i, per això, aquí donem resposta a les preguntes més freqüents. Si vols una qüestió diferent de les quals publiquem en aquesta pàgina, truca’ns i et donarem resposta de forma personalitzada.

DUBTES FREQÜENTS SOBRE ELS NOSTRES PRODUCTES

Trencament de pont tèrmic

El trencament de pont tèrmic consisteix a evitar que la cara exterior de la finestra i la interior tingui contacte entre si, de manera que no siguin conductores ni del fred ni de la calor. Per a això, es col·loquen uns perfils separadors de poliamida entre dos semiperfils d’alumini, eliminant així la conducció. El principal avantatge que aporta el trencament del pont tèrmic és l’estalvi d’energia, aconseguint una eficiència energètica i la limitació de la condensació interior.

Marcat CE

El marcat CE és un requisit legal que ha de complir els productes comercialitzats en la Unió Europea, amb la finalitat d’assegurar les seves correctes condicions de fabricació i ús a tots els compradors finals .

Lacat

Procediment de protecció de la superfície dels perfils d’alumini amb una capa de resina que pugui ser aplicada en pols o líquida, que serveix per reparar l’alumini per la coloració.

Anoditzat

Procediment de protecció de la superfície dels perfils d’alumini mitjançant òxid creat de manera artificial amb la finalitat d’evitar l’abrasió i la corrosió.

Transmitància tèrmica

Flux de fred o calor que es produeix entre dos ambients on hi ha temperatures diferents i que són causats per la superfície que les separa.