Titane


La porta a tota prova

Titane es caracteritza perquè els mecanismes de moviment de la fulla queden ocults, cosa que la converteix en un tancament d'alta seguretat, ja que no es pot accedir a les frontisses des de l'exterior. Això li confereix un aspecte lleuger, però elegant i molt resistent, ideal per espais en què es produeix una elevada freqüència de pas.

Sense comentaris

La porta a tota prova

Titane es caracteritza perquè els mecanismes de moviment de la fulla queden ocults, cosa que la converteix en un tancament d'alta seguretat, ja que no es pot accedir a les frontisses des de l'exterior. Això li confereix un aspecte lleuger, però elegant i molt resistent, ideal per espais en què es produeix una elevada freqüència de pas.

DISSENY

La porta Titane és una porta practicable de simple acció dissenyada per a ús intensiu en obertures de grans dimensions. A més a més, de la seva resistència a l'ús garanteix i uneix l'eficàcia i l'elegància. L´esveltesa dels seus perfils i els seus mecanismes ocults li confereixen un aspecte lleuger però robust. La porta Titane és ideal per a l'ús en llocs d'alta freqüència de pas: escoles, botigues, auditoris, entitats bancàries, habitatges...

COMPOSICIONS

Disposa de solucions per a portes d'una o dues fulles que obren cap a l'exterior o l'interior, més una solució de porta de dues fulles, on cap de les dues està condicionada amb l'altra. Existeix també l'opció de la porta equipada amb sistema de seguretat per evitar el pinçament de dits, especialment pensada per a espais freqüentats per nens petits.

ESTANQUITAT

L'estanquitat es realitza mitjançant una doble barrera de juntes EPDM, en muntants i travessers superiors, i amb pelfa de fregament en travesser inferior. La continuïtat de l'estanquitat a les articulacions s'aconsegueix gràcies a una pelfa específica.

ENVIDRAMENT

La capacitat d'envidrament que accepta el sistema varia de 6 a 33 mm. A l'exterior només hi ha rivets clipats i cargolats sobre els muntants, assegurant la inviolabilitat del vidre. Els rivets interiors van clipats, sent de forma corba dels verticals i de forma recta els horitzontals. Les juntes d'envidrament són de qualitat marina i no es poden extreure des de l'exterior.

DIMENSIONS

La porta Titane utilitza un sistema de pivots ocults, no utilitza frontisses, que permet suportar pesos de fins a 140 kg per fulla i realitzar portes de dimensions màximes per un full de 2,50 m d'alçada x 1,30 m d'ample i per a portes de dues fulles de 2,50 m d'alçada x 2,50 m d'ample.

MARC

Mòdul de 63 mm amb galze integrat, acoblat en tall de baix amb esquadres d´alumini.
Platina llindar plana (8,5 mm).
Muntants de fulla de forma el·líptica (mòdul de 63 mm), travessers superiors i inferiors de forma rectangular amb galze incorporat, acoblats a tall recte amb embuts d'alumini.

TANCAMENTS

Oferta variada de panys amb 1, 2 o 3 punts de tancament.
Manetes, tiradors o barres.

OPCIONS

Tanca-portes aeri invisible (encastat al travesser superior del full).
Muntant "tècnic" que permet rebre els diferents sistemes de control d'accés: intèrfon, lector de targetes...
Travessers intermedis (96 o 135 mm).
Porta de 2 fulles independents.
Opció de tancament amb ventoses electromagnètiques encastades a la fulla i al marc.
Sistema "anti-pinzellats" mitjançant uns perfils de fulla específics, pelfes sintètiques i juntes labiades de gran secció.

 

LES NOSTRES MARQUES

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

LÀZARO ALUMINIS S.L.

Fabricants de Fusteria d'Alumini de Qualitat

  Carrer Narcís Monturiol, 26 Polígon Industrial Bufalvent,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 873 80 66